Påskäggsjakt

En klassisk egg hunt är verkligen inte bara för barn – överraska kollegorna med annorlunda innehåll i äggen.

 

Skippa riktiga ägg så riskerar du inte att det glöms kvar bakom elementet och orsakar en kväljande stank på kontoret. Nej satsa på klassiska pappers- eller plastägg och fyll dem med något härligt – och kanske oväntat? Gå all in och gör en skattkarta över kontoret eller rebusar som kollegorna behöver lösa för att hitta äggen. Gör personliga ägg för var och en eller gör det till en tävling vem som hittar flest ägg snabbast.

 

Tips på vad du kan fylla äggen med:

Veganskt godis
Lappar med komplimanger
Hemmagjorda kakor
En vänlig reprimand
Nötter och russin
Gott för personliga laster
Trisslott
Frukt
Allas personliga godisfavorit
En hemlighet om dig själv som personen måste bevara

 

Happy hunting!