Krubb och kunskap

Börja kunskapsdela på lunchen!

 

Vet du vad dina kollegor egentligen gör på dagarna? Eller ännu mer spännande – vad gör dina kollegor när de inte jobbar? Tänk vad mycket du skulle kunna lära dig av människorna du träffar varje dag, och hur mycket du skulle kunna lära dem. Så skippa samma gamla kallsnack, flytta fokus från hålla-låda-i-lunchrummet-Lasse och låt de som ofta missar rampljuset berätta om något nytt: hobbys, yogaövningar, surdegsbakning, bergsklättring, knyppling – you name it! Ta en timme i veckan och starta en kunskapsdelningsgrupp där ni kombinerar lunch och lärande.

Tips på ämnen:

  • Sälj-Lena visar coola effekter i Power Point/Key Note
  • Praktikant-Sandra har plantskola för att odla hemma
  • Copy-Anna håller en kurs i kreativt skrivande
  • HR-Amir visar hur man stickar mössor
  • Marknads-Jill drar senaste trendspaningen i sociala medier

 

Det finns en stor chans att du delar ett starkt intresse med någon – eller upptäcker ett nytt! Och om inte så lär du känna dina kollegor på ett annat sätt än bara via kallsnack.