5 språk-appar för lunchtimmen

Önskar du att du kunde fler språk? Använd lunchen till att gurgla glosor och lära nytt tugg. Språk är en riktigt bra grej. Samtidigt som du framstår som intressant blir du också smartare. Hjärnan växer hos de som pluggar språk dagligen, så varför vänta. Här är fem appar du kan använda.

 

Duolingo
Jättepedagogisk språk-app med de flesta europeiska språk. Appen är baserad på olika nivåer och det är lätt att bli proffs på nolltid. En favorit!

 

Mondly
Frågesport, konversation och nya lektioner varje dag. Vilket språk väljer du; ryska, thailändska, italienska eller persiska?

 

Babbel
Riktigt komprimerad och kort språkkurs. Ingen lektion är längre än 15 minuter – och de är utvecklade av språkexperter. Enkelt och roligt.

 

50 språk
100 nybörjarlektioner i 50 språk. Perfekt för dig som vill ha snabba grundläggande kunskaper inför resan. Det är bara att vraka och välja!

 

Memrise
Lär dig språk medan du spelar! Du tränar dina språkkunskaper medan du, under falsk identitet, är på spionuppdrag i ett avlägset Universum. Appen Memrise har gamify-at språkinlärning och har fått utmärkelser för sitt roliga sätt att lära ut språk.