Fly med ljud

Rätt typ av ljud kan lindra smärta, ångest och stress – de kan till och med skapa som en orgasm för hjärnan!

 

Behöver du en paus? Med lurar på huvudet kan du fly omvärlden när du äter din lunchmacka, lunchsurfar eller laddar om med en lunchpromenad. Vilka ljud funkar för dig? Här kommer appar där du kan testa! >>

 

 • A soft murmur
  Dra i spakarna och skapa din egen blandning av fågelsång, syrsor, vind och hav. Eller lyssna till en sprakande brasa och avlägset åskmuller.
 • White noise
  Ladda ner appen och få tillgång till alla sorters bakgrundsljud. Visste du att det finns vitt, grått, brunt och till om med rosa ljud. Det lägger sig som en matta över andra störande ljud så att du kan fokusera.
 • Rainy café
  Finns det något mer avkopplande än att arbeta i kafésorl? Sök upp ett cafe på lunchen och fokusera på att bara lyssna till ljuden omkring dig. Eller gå in på Rainycafe och slå på cafeljud, med eller utan regn.
 • Soundrown
  Testa vilka ljud som får dig att slappna av, jobba mer effektivt eller må bra. Här finns mjuka ljudmattor från alla möjliga miljöer. Testa lekparken, fontänen, vågor eller tågdunk.